Guest Wishlist Expiry
Automatycznie usuwaj listy życzeń gości po ustalonej liczbie dni bez aktywności, aby utrzymać porządek w danych i miejsce w planie.

Listy życzeń gości mogą być teraz automatycznie usuwane po okresie bez aktywności, co utrzymuje porządek w danych i wolne miejsce w planie.
Włącz to w Settings > General > Guest Wishlist Expiry i ustaw Days until expiry od 1 do 365, domyślnie 30. Aktywność oznacza dodawanie lub usuwanie produktów. Domyślnie jest wyłączone i dotyczy tylko list życzeń gości.
Jeśli gość wróci po usunięciu swojej listy życzeń, zostanie ona automatycznie przywrócona z jego przeglądarki.
Co zawiera
- Domyślnie wyłączone
- Days until expiry: od 1 do 365, domyślnie 30
- Powracający gość odzyskuje listę życzeń z przeglądarki
Gdzie to znaleźć
Settings > General > Guest Wishlist Expiry