Funkcja

Powiadomienia w sklepie

Krótkie komunikaty w Twoim sklepie potwierdzają, gdy kupujący dodają, usuwają, przenoszą lub kupują produkty z listy życzeń.

Powiadomienia w sklepie

Krótkie powiadomienia potwierdzają teraz działania na liście życzeń w Twoim sklepie. Komunikat Added to wishlist podaje nazwę listy życzeń i zawiera link do przeniesienia produktu na inną listę.

Komunikaty obejmują dodanie do listy życzeń i usunięcie z niej, dodanie do koszyka, przeniesienie między listami, zmianę wariantu i Save for Later. Gdy klient ma więcej niż jedną listę, Added to wishlist oferuje link Change wishlist.

Włącz je w Settings > Setup & Installation > Notifications, gdzie każdy typ komunikatu ma własny przełącznik; w ustawieniach domyślnych są wyłączone. Pozycję, czas do automatycznego zamknięcia, kolory, szerokość i przycisk zamknięcia ustawisz w Settings > Branding > Notifications.

Co zawiera

  • Settings > Branding > Notifications
  • Osobny przełącznik dla każdego typu komunikatu
  • Wyłączone w ustawieniach domyślnych
Gdzie to znaleźć
Settings > Setup & Installation > Notifications

Wypróbuj w swoim sklepie

Listy życzeń, udostępnianie i Save for Later dopasowane do Twojego motywu. Zacznij za darmo.